Steun de PVV Noord-Brabant

Doneer aan de stichting PVV Noord-Brabant

U VINDT DE WEBSITE VAN STICHTING PVV NOORD-BRABANT HIER

Stichting PVV Noord-Brabant is door de inspecteur van de belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) volgens artikel 6.33 Wet op de inkomstenbelasting (IB), waardoor u uw giften en schenkingen aan de stichting als aftrekpost voor de inkomstenbelasting kunt aangeven. Tevens zijn de ontvangen giften voor Stichting PVV Noord-Brabant niet belast op basis van de Successiewet 1956 (artikel 32 en 33 SW).

U kunt uw gift overmaken op bankrekeningnummer NL78RABO0107138158 t.n.v. Stichting PVV Noord-Brabant te 's-Hertogenbosch.

De Stichting PVV Noord-Brabant dankt u hartelijk voor uw bijdrage!

 

 

PVV Noord - Brabant zoekt vrijwilligers


Beste Brabanders,

De PVV Noord-Brabant heeft een goed georganiseerd PVV-vrijwilligersteam dat op zoek is naar extra vrijwilligers om ons team te ondersteunen. Vooral om in verkiezingstijd te folderen in zoveel mogelijk straten van geheel Brabant en eventueel het plakken van posters.

We hebben al een behoorlijk groot team dat dit doet, maar in de kleinere gemeentes kunnen we nog meer mensen gebruiken en dan vooral in het oosten van Noord-Brabant.

Natuurlijk is iedereen welkom, ook in de grotere steden!

Mocht je jezelf als vrijwilliger aan willen melden, doe dat dan via dit mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef altijd je contactgegevens door, zoals onderstaand:

Naam
Woonplaats
Straatnaam en postcode
GSM of Tel. nummer
Geboortedatum


Als je nog geen 18 jaar bent heb je schriftelijke toestemming van je ouders nodig om vrijwilliger voor de PVV Noord-Brabant te worden.