PERSBERICHT PVV Noord-Brabant: Aankondiging achterbanavond 5 oktober in Breda

Vrijdag 5 oktober aanstaande zal de PVV Noord-Brabant een achterbanavond organiseren bij partycentrum De Posthoorn in Breda.

Bezoekers van de achterbanavond zullen op informele wijze kennis kunnen maken met de Brabantse politiek, met toelichting van provinciale thema's door de fractie en ruimte voor vragen. Als gastspreker zal PVV-Kamerlid Léon de Jong aanwezig zijn om een verhaal voor onze achterban te houden.

De PVV Noord-Brabant zal voor het eerst haar achterbanavond laten plaatsvinden in West-Brabant, waar we een zeer grote en actieve achterban hebben. Tijdens de avond zal dan ook stil worden gestaan bij dossiers die in de regio leven, zoals de geplande windmolens bij de A16 en de omstreden bouw van een Turkse moskee in de wijk Wisselaar in Breda-Noord.

Er zijn nog bezoekers welkom. Aanmelden via de mail is verplicht. Introducees zijn ook van harte welkom, maar vergeet bij het aanmelden niet om ook de naam van je introducees door te geven. Mail uw aanmelding naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.