Spreektekst AZC Steenbergen 2023 Maikel Boon

Ik ben trots op Steenbergen. Deze gemeente is tot op heden de enige gemeente geweest die heeft vastgehouden aan haar principes en geen asielzoekers heeft willen opvangen.
In tegenstelling tot andere gemeenten heeft u wel gekozen voor uw eigen inwoners.
Niet vanwege haat naar asielzoekers maar vanwege liefde naar uw eigen inwoners.
Jullie mogen, nee jullie moeten trots zijn op deze moed en vastberadenheid jullie eigen inwoners te beschermen.

Lees meer: Spreektekst AZC Steenbergen 2023 Maikel Boon

PVV Noord-Brabant organiseert vrijdag 29 september een inloopavond in de Weeffabriek in Geldrop voor bezwaarmakers tegen asielopvang De Akert

Beste inwoners van Geldrop,

Uw gemeente heeft een vergunning verstrekt om in de Akert minderjarige asielzoekers te huisvesten.
Tot 2 oktober kunt u bij uw gemeente formeel bezwaar maken tegen dit plan.

De PVV Noord-Brabant wil u graag ondersteunen bij het maken van bezwaar tegen deze asielopvang in uw woonomgeving. Daarom organiseert de PVV Noord-Brabant aanstaande vrijdagavond 29 september van 19.00u tot 21.00u een inloopavond in de Weeffabriek (Wolkamer), Molenstraat 23, 5664 HV Geldrop.

Tijdens deze inloopavond zijn Statenleden van dePVV Noord-Brabant beschikbaar om u tips te geven en te adviseren bij het opstellen van een bezwaarschrift, waarvoor ook modelbrieven voor u beschikbaar zijn.

Wij heten u van harte welkom op deze inloopavond en denken graag met u mee om de huisvesting van asielzoekers in de Akert te voorkomen!
Vragen of meer informatie? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de fractie PVV Noord-Brabant,

Alexander van Hattem
Fractievoorzitter

Nieuwe talenten gezocht

Politieke talenten  

De PVV Noord-Brabant is altijd volop bezig met het werven van nieuwe talenten voor de PVV in Brabant.
  
Als je belangstelling hebt om je bij ons aan te sluiten, is dit zeker mogelijk!
  
Wil je bijvoorbeeld eens zien of het profiel van Statenlid bij je past, kijk dan op: https://www.statenlidnu.nl/statenlid-1  
  
Mocht je belangstelling hebben, dan kun je je aanmelden door je motivatiebrief en CV te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.