Inbreng Goorloop

Hier wordt een bizar project vertraagd en dreigt daardoor subsidie mis te lopen, tot grote vreugde van de PVV:

Beter vlak voor het einde nog iets bespaard dan ten hele verdwaald in deze bizarre biodiversiteitsdwaasheid waarin een vermogen wordt besteed aan het opleuken van een brede sloot met stromend water. 18 miljoen euro voor 1800 meter kost dit project!! Dat is bijna de meterprijs van de aanleg van de A50 tussen Eindhoven en Oss. Komt nog bij dat de aanwezige speeltuin niet vergroot kan worden omdat de beestjes 50 meter breedte nodig zouden hebben! 

We zijn niet gek in Helmond, we zijn een vliegtuig!  Wat een zegen dat het plan niet op tijd af komt. Wat de PVV betreft besteden wij het beetje bespaarde geld beter dan aan dit soort uitwassen van de Groene Religie, bijvoorbeeld aan mooie natuurspeeltuinen met bomen om in te klimmen, hutten te bouwen en dergelijke... maar dit? Nee, nee en nog eens nee!

Daarbij gevoegd dat betreffende gemeente enerzijds hier tekentafelnatuur realiseert en anderzijds het prachtige BZOB-bos wenst om te hakken, doet ons nog een keer extra verzuchten: NEE! 

Maar het mooiste komt nog met de volgende vraag: aan de zuidzijde van deze zogenaamde ecologische verbindingszone wordt een irrelevant klein, geïsoleerd stukje land ingesloten door het
Eindhovens kanaal, de zuid-willemsvaart en de woonwijken Ganzenwinkel en de Akkers. Klopt het dat we 18 miljoen uittrekken voor een verbindingszone die nauwelijks iets noemenswaardigs verbindt en die deze naam feitelijk nauwelijks mag dragen of is er sinds de laatste versie van google maps iets ingrijpend veranderd?

Nagenoeg alle andere partijen vonden subsidieverstrekking voor deze idioterie prima.